Home > Uncategorized > Är du datorförsäljare? – hemresan

Är du datorförsäljare? – hemresan

June 14th, 2008

Efter en avslutad sista dag på Teched tog jag och Johan Arwidmark en taxi till flyget, väl på flygplatsen så var det åter dags att passera säkerhetskontrollen med mina 6 laptops och till min förvåning så fick jag samma glada min och just samma fråga om jag var en datorförsäljare av de som stod vid kontrollen på Orlando International Airport.

En anna på säkerhetskontrollen undrade varför jag hade så många när jag svarade nej på frågan som jag fick först och då förklarade jag snabbt mitt ärende på Teched och de svarade väldigt artigt: Have a nice flight home sir!

Väl på planet så började jag slummra till redan innan planet började taxa, jag och Marcus hade ju vänt på dygnet så att vi var vakna från ca 11-12 på natten tills vi var färdiga med våra sessioner dagen efter och så körde vi alla dagar efter precon. Jag somnade som sagt väldigt snabbt och hade en ganska god sömn i förhållande till det faktum att man satt på ett flygplan och detta i ekonomiklassen.

Jag vaknade ca 45 minuter före landning och i samma stund som jag reste mig ur min stol så tände piloten lampan för säkerhetsbältet då inflygningen påbörjades så jag skynndade att tvätta snsiktet och på väg tillbaka till min stol så säger en av flygvärdinnorna undrande "Du åt och drack inget under hela resan, du får väl ta lite vatten innan du sätter dig".

Nu var det dags att passera säkerhetskontrollen på Frankfurts flygplats, nu kan man rutinen så fram med alla datorer i tur och ordning och samma förvånde och lättsamma min från personalen här också, och tro det eller ej samma fråga igen 🙂

Nu sitter jag hemma och skriver detta samtidigt som jag kan konstatera att detta var det absolut bästa Teched/Itforum jag varit på, det är väldigt lite sömn med extremt kul och roligt så här efteråt när man tittat i backspegeln och speciellt uppmuntran och den feedback som man får från deltagarna, nu blir det snart en efterlängtad semester men innan dess ska jag se till att skicka in mina förslag till sessioner på årets ITForum.

/Hasain


Categories: Uncategorized Tags:
Comments are closed.